דיקור סיני

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

07/11/2006 | 00:13 | מאת: טלילה***

לאחר (עבר יותר מחצי שנה)נפילה קשה על צד ימין של הפנים נשארתי עם תחושת עקצוצים בינונית בפנים. תחושה נסבלת אך לא נעימה. עברתי בנתיים 3 טיפולים בדיקור סיני, אני חושבת שאולי יש שיפור קל. האם הסיכוי להחלמה מלאה גבוה? כמה טיפולים אצטרך כנראה לעבור? ואיך אפשר לדעת האם המדקר הוא ממש מקצוען וטוב? אשמח לקבל פרטים של מטפלים בדיקור סיני טובים, באזור חיפה. תודה רבה

07/11/2006 | 14:39 | מאת: אבישי ימין

לטלילה שלום רב סיכויי ההחלמה תלויים בתוצאות הבדיקות הרפואיות שעשית. למרות שדיקור סיני טוב במצבים המערבים פגיעות עיצביות(זה מה שאני מעריך הרקע לעקצוצים) סיכויי ההחלמה תלוים בחומרת הפגיעה. לא תמיד השיפור מגיע מהר,לעיתים זה לוקח קצת זמן, אם לאחר חמישה טיפולים עדיין לא תרגישי שינוי אולי כדיי לוותר. אני גר במרכז ולא בחיפה אז אני לא מכיר מטפלים שקרובים אלייך אבל חוץ מיזה שלהחליף מטפלים זה לא מומלץ בברכה ימין אבישי

07/12/2006 | 06:17 | מאת: ירון

עיקצוצים מצביעים על פגיעה/לחץ עצבי שמקורו בין היתר עשוי להיות צווארי. לפיכך יש לבצע בירור בכדי לשער מהו מקור ההפרעה העצבית . מכל מקום וללא קשר לטיפול , מינון של 100-200 מ"ג בי קומפלקס לחודשיים מעודד תפקוד עצבי תקין ומפחית נימלול וירידה תחושתית .

מנהל פורום רפואה סינית