פציאליס

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

15/06/2016 | 21:59 | מאת: טלי

היי. בתי בת 18 עברה פעמיים פציאליס.הראשון בגיל 12 , סירבה לקבל טיפול.והשני בגיל 16, טופלה בסטרואידים.נשאר לה שרידים ממש קלים של עיוות בצד שמאל(כמעט ולא רואים). מאז היא מסתגרת בבית ומקבלת תמיכה נפשית. האם דיקור יוכל לשפר או להעלים לגמרי? למרות הזמן שחלף? לפי הנוירולוג היא החלימה לגמרי. תודה.

טלי שלום, סימנים שנשארים מפציאליס מעבר לפרק זמן של חצי שנה הינם קשים יותר לטיפול. כמובן שניתן לנסות ולראות אם תהיה הטבה. בייחוד לאור גילה הצעיר. בהצלחה! רונן רוזנבלט ניר

מנהל פורום רפואה סינית