טיפול להפחתת חרדות באמצעות רפואה סינית

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

06/05/2016 | 09:24 | מאת: ריטה

שלום רונן, אני סובלת מהתקפי חרדה חוזרים ונישנים בשנים האחרונות. קראתי בכמה מקומות כי לדיקור הסיני יש איך להפחית את ההתקפים והתופעות המתלוות אליהם. מה דעתך בנושא? האם זה באמת ככה? תודה ריטה

ריטה שלום, דיקור סיני הינו כלי יעיל, בטוח וטבעי לטיפול בחרדות. מנסיוני הקליני אני בהחלט סבור שהדיקור יוכל לסייע לך מאוד ועל-כן, ממליץ לך בחום לגשת בהקדם למטפל מוסמך לטיפול ברפואה סינית באמצעות דיקור וצמחי מרפא לשם אבחנה וטיפול מתאימים. בהצלחה, רונן רוזנבלט ניר

מנהל פורום רפואה סינית