התמודדות בדיכאון חורף ברפואה סינית

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

06/02/2016 | 17:22 | מאת: רינת

שבוע טוב.שמי רינת אני בת 48 הייתי מעוניינת לדעת עם ברפואה סינית יש טיפול לדיכאון.אני סובלת מדיכאון חורף ומרגישה מועקות בחזה.איך בעזרת רפואה סינית מטפלים בדיכאון? במיוחד בחורף? שאי אפשר לצאת לעשות הליכות שאני רגילה לעשות? אני מאוד אודך לך על המענה,שבוע נפלא.

רינת שלום, הרפואה הסינית יודעת לתת מענה טוב לנושא הדכאון. הוא כתוב ומטופל היטב על פי אותם הכתבים העתיקים ובעל נסיון קליני מוכח רב (אותו תוכלי לבדוק בקלות בחיפוש ברשת). הטיפול הוא מכוון דיכאון באופן כלילי אך אין ספק שבמידה והוא מופיע אך ורק בחורף, אני מניח שהאבחון והטיפול יהיו קלים יותר. אך לשם כך עליך להפגש עם מומחה בטיפול בדיקור סיני ובצמחי מרפא לשפ אבחנה מתאימה וטיפול. בברכה, רונן רוזנבלט ניר

מנהל פורום רפואה סינית