שילשולים מהסרטן

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

12/01/2016 | 11:25 | מאת: נועה

רונן שלום, אבי חולה בסרטן וכתוצאה מטיפולי הכימותרפיה סובל משילשולים מאוד חזקים. האם אתה חושב שהרפואה הסינית טובה בטיפול בזה? מודה לך נועה

נועה שלום, אני בהחלט סבור שהרפואה הסינית תוכל לסייע ולהפחית בצורה משמעותית את תופעות הלוואי שהכימותרפיה משאירה. לאמיתו של דבר, התפרסם מחקר גדול בסוף השנה שעברה שהראה שהרפואה הסינית משיגה את התוצאות הטובות ביותר לשיפור איכות החיים על אצל חולים אונקולוגיים. יותר מכל שיטה אחרת. ממליץ בחום להפגש עם מטפל מומסך המומחה בטיפול בדיקור וצמחי מרפא בכדי שיוכל לאבחן ולטפל בהתאם. בריאות שלמה רונן רוזנבלט ניר

מנהל פורום רפואה סינית