דוחן

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

05/08/2015 | 12:23 | מאת: חיה

הי אני נוהגת לאכול דוחן כמנה בצהריים. אני מבשלת כוס דוחן עם מים ויוצא לי כמאין דיסה שאני אוהבת את המרקם. לא מוסיפה כלום מעבר למים. שאלתי היא- בהשוואה לדגנים אחרים שמתי לב שכשאני בולעת את הדיסה הזאת אז יש לי מאין צריבה בגרון האם הדוחן מכיל משהו שגורם לצריבה? האם עלי להשרות את הדוחן טרם הבישול ולסנן את המים? תודה

חיה שלום, איני יודע לענות על שאלתך. נסי אולי בפורום אחר כמו תזונה מיקרוביוטית או כל פורום תזונה אחר. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית