עור הפנים

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

08/07/2015 | 17:29 | מאת: חן

שלום רונן, מזה כ 4-5 חודשים עברתי לטבעונות ואני אוכלת רק פירות וירקות כאשר אני צורכת המון פירות ביום - אני פירותנית אם שמעת על זה. מה שאומר פירות בלי הפסקה כמה שרוצים. מזה כ 4 חודשים עור הפנים שלי נראה כאילו שעובר עליו משהו. הוא התחיל לפתח פצעונים שנראים כמו אקנה, ומזה כחודש חודשיים שהופיעו לי על הסנטר כתמים שנראים לי כמו פיגמנטציה אבל אני לא בטוחה שזה זה. אני בחרדה מהכתמים והפצעונים וידוע לי שחרדה לא רק שלא תורמת אלא אף מזיקה. קראתי שטיול ברפואה הסינית יכול לעזור ואני תוהה אם אכן כן. קראתי שיש אזורים שמדקרים בהם שאם כן אז זה עוזר להוריד מתחים ועוזר בפרט לעור. מה דעתך על מה שקורה ליו הפנים שלי. האם זה יכול לנסוע כתוצאה מריבוי הפרות שאני אוכלת? אולי אני מזיקה לעצמי יותר ממה שאני חושבת. ואיך הרפואה הסינית יכולה לעזור? והאם בכלל ניתן לעזור לעור הפנים שלי דרך הרפואה הסינית שיחזור למצבו הבריא והיפה והלק כפי שהיה קודם. תודה.

חן שלום, אני לא בעד דיאטות מהסוג שתארת, לדעתי לא מדובר בדיאטה מאוזנת. יחד עם זאת, אין לי דרך לומר לך מה הקשר בין הדיאטה והתופעה שציינת. דיקור סיני בהחלט עשוי לסייע בנושא של חרדה והפגת מתחים. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

09/07/2015 | 07:31 | מאת: חן

הי רונן, תודה על התשובה. אפשר את הטלפון שלך לקביעת פגישה?

14/12/2015 | 23:31 | מאת: אני

ידוע שפירות מלאים בסוכר פירות. הפרוקטוז. סוכר ומתוק מביאים בדיוק לתוצאה של פצעי פנים.

מנהל פורום רפואה סינית