וולודיניה

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

26/04/2015 | 13:47 | מאת: צעירה

הי, בת 24.לאחרונה אובחנתי כסובלת מוולודיניה. התופעות שאני סובלת הן רגישות בלתי נסבלת וכאב למגע (אפילו של תחתון) באזור איבר המין ותחושת לחץ אדירה בשלפוחית השתן כל שעות היום. האם הרפואה הסינית מכירה את התופעה הזו? האם יש טיפול שיכול להעלים את התסמינים? האם צריך ללכת למטפלים עם התמחות מסוימת?

שלום רב, הרפואה הסינית בהחלט יודעת לסייע בתופעה שאת מתארת. מצרף מחקר שהתפרסם באחרונה בכתב עת מקצועי המוכיח יעילותו של הדיקור בטיפול בבעיה. http://www.issm.info/news/sex-health-headlines/acupuncture-protocol-considered-feasible-for-treatment-of-vulvodynia כל מטפל מוסמך המטפל בדיקור וצמחי מרפא ידע לטפל בבעיה. בהצלחה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית