אלוורה

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

08/05/2014 | 23:13 | מאת: אלוורה

קראתי שאכילת אלורה בריאה למער העיכול ופותרת בעיות של מעי רגיז כמו נפיחות וגזים. 1- האם זה נכון?2- איפה קונים אלוורה? 3- אייל אוכלים את זה? יש לציין שאני לא מעונינת לצרוך כמוסות/כדורים או תמציות אלא רוצה לצרוך את הצמח טבעי כפי שהו תודה

שלום רב, תסמונת המעי הרגיז עשוייה לנבוע ממספר גורמים. יש לאבחן מראש הגורם לבעיות העיכול משום שאלוורה היא בעלת טמפרטורה אנרגתית מקררת ולא מתאימה לכל אחד. בברכה, רונן רוזנבלט ניר

מנהל פורום רפואה סינית