חלבונים

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

12/03/2014 | 21:00 | מאת: v

שלום בת 30 רזה ובריאה ושומרת על משקל בתהליך הרזיה אני אוכלת כל יום 1 חלמון ביצה + 6 חלבונים (רק הלבן בביצה) - האם אני צורכת מספיק חלבונים ביום או שזה יותר מידי חלבונים ליום ? יש לציין שאני לא צורכת כלל קטניות (כי עושה לי לא טוב ) ולא צורכת כלל בשר (צמחונית), לא אוכלת כלל דגים (לא אוהבת) ובנוגע לגבינות - אני גם לא אוכלת גבינות אלא רק אוכלת 1 גביע שלם (200 גרם)של יוגורט ביו. מה שכן אני צורכת טחינה משומשום מלא ושומשום מלא ככה שרב צריכת מנת החלבון שלי ביום בעצם מגיעה מהביצים. אז שוב- האם אני צריכה להוריד מכמות החלבונים שאני צורכת מהביצים (כי 1 חלמון + 6 חלבון זה יותר מידי ) או שאני צורכת כמות מספיקה של חלבון? האם סך החלבונים שאני צורכת ביום מכל הסוגי האוכל עלולים לגרום להשמנה? תודה

שלום, במידה ואת מעוניינת לדעת פרטים מדוייקים על כמויות חלבון, אציע לך להפנות השאלה לפורום תזונה או נטורופתיה. רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית