שתי שאלות

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

09/02/2014 | 15:06 | מאת: s

שלום יש לי שתי שאלות- 1- אני אוכלת כל ערב גינגר טרי. אני חותכת כ 4 פרוסות ואוכלת את זה חי וטרי בלי בישול. זה חרף לי אבל אני מתגברת על החריפות. האם יש בזה יתרונות בריאותיים? אם כן- מה הם? 2- האם אכילה של כמות גדולה של עלים בבת אחת (למשל צרור שלם של עלי סלרי- גבעול ועלים ביחד) יכול לגרום לחסימת מעיים/עצירות? או שזה אמור ההפך, לגרום לצואה רכה. והאם כדאי לאכול זאת עם מים כדי למנוע עצירות? תודה

שלום, מצרף לינק לכתבה בנושא היתרונות שבג'ינג'ר: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4430809,00.html אכילה של כמות עלים גדולה או סלרי לא אמורה לגרום לחסימה או עצירות, אלא להיפך. רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית