בטן נפוחה

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

16/01/2014 | 23:09 | מאת: אנונימית

שלום אני אתאר מה אני אוכלת במהלך כל היום כדי שתגיד/י לי אם לדעתכם זו הסיבה לכך שבסוף היום בלילה מתנפחת לי הבטן. אני בת 30 רזה מאוד וכל היום לא אוכלת כמעט כלום חות מביצה קשה בבוקר ועוד גמבה בצהרייםץ הרגלתי את עצמי לא לאכול כלום במהלך היום אבל שותה כ 8 כוסת מים. בערב אני מגיעה הביתה וכשאני מתחילה לאכול "נפתח " לי התאבון . בערב אני אוכלת בעיקר ירקות. והכמות היא: 4 קולורבי + 4 עגבניות + 3 פלפל ירוק. או קערה גדולה של כרובית מבולת + עגבניות . האם יכול להיות שהבטן נפוחה משום שאני צורכת יותר מידי סיבים במכה אחת ולא פורסת על פני כל היום? או שהבטן נפוחה בגלל שכל היום אני לא אוכלת כלום ורק בלילה אוכלת הכל בבת אחת. אנא אל תתנו לי תשובה שאני לא אוכלת בריא- אז זה אני יודעת, רק אשמח לשמוע האם בשל הצורה שבה אני אוכלת זו הסיבה לבטן הנפוחה- ואם כן אז מה עלי לעשות כדי להמנע מבטן נפוחה? אגב- האם הרפואה הסינית יכולה לעזור לי? תודה מראש

שלום, נראה שמדובר בהרגלי אכילה לא סדירים שגרמו לחולשת מערכת העיכול. אחד הסימפטומים לאותה חולשה היא אותה בטן נפוחה שאת מתארת. רפואה סינית עשוייה לעזור אך כחלק מהטיפול יהיה עליך לשנות הרגלי תזונה, אחרת לא יהיה אותה אפקט. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

17/01/2014 | 09:23 | מאת: אלמונית

תודה על התשובה 1- מה המשמעות לכך שמערכת העיכול נחלשה? יש לי יציאות כל בוקר- האם עדין זה אומר שמערכת העיכול חלשה? 2- אייך מחזקים את מערכת העיכול? האם זה תהליך ארוך או כשאתחיל לאכול מסודר זה יסתדר בהתאם? 3- איך הרפואה הסינית יכולה לעזור לי דיקור או משהו אחר? אודה לך אם תענה לי על כל שאלה בנפרד כדי שאבין יותר טוב. ים של תודות לך

מנהל פורום רפואה סינית