יל"ד

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

19/10/2013 | 12:39 | מאת: רוביק

שלום למומחי רפואה סינית, האם ניתן לנרמל יל"ד ע"י דיקור + תזונה נכונה (במקום תרופה כימית)? אם כן, מאיזה מזונות מומלץ להימנע? בברכה, רוביק

רוביק שלום, הרפואה הסינית יכולה לסייע במצבים התחלתיים של בעיות לחץ דם ועוזרת לייצובו. כאן נכנסת שאלת הכרוניקה של המחלה, גיל המטופל והיסטוריה רפואית. המזונות שעלינו להתאים למצבנו תלויים באבחנה שניתן לבצע לאחר תישאול מעמיק יותר. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

20/10/2013 | 18:46 | מאת: רוביק

ד.נ. האם הטענה שמוצרי חלב ובשר אינם טובים למי שיש לו יל"ד - אינם בהכרח נכונים בכל מקרה (אם הבינותי נכון את אדוני), אלא זה תלוי בגורמים שונים שאותם יש לברר תחילה? בברכה, רוביק

מנהל פורום רפואה סינית