דיקור לשיפור השמיעה

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

06/06/2013 | 11:22 | מאת: דליה

שלום , יש לי ירידה בשמיעה ( בעיה בעצב) והומלץ לי להרכיב מכשיר שמיעה , אני בת 32 וכבר כמה שנים שיש לי את הבעיה ולא רוצה מכשיר שמיעה . שמעתי מחברה שאפשר לעשות דיקור סיני שמשפר את השמיעה ולא אזדקק למכשיר ? האם באמת קיים כזה דבר ואם כן לכמה טיפולים אזדקק ואצל מי ?

דליה שלום, הרפואה הסינית עשוייה להטיב עם השמיעה ואף לחזקה אך אניני יכול להבטיח לך מהי מידת השיפור. בדרך כלל מדובר במסגרת של 10 טיפולים שבמהלכה ניתן לבחון באם יש צורך בהמשך או שניתן להסתפק בשימור. גשי למטפל מוסמך המומחה בטיפול בדיקור וצמחי מרפא לשם אבחנה וטיפול מתאימים. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית