פורמולה סינית לשינה.

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

28/05/2013 | 15:14 | מאת: משה

האם יתכן ופורמולה סינית לשינה גורמת לירידה בליבידוו לתפקוד מיני.אם כן, יתכןויש להקטין מינון, למרות שזה לפי ההמלצות. תודה.

משה שלום, כמו עם כל תרופה אחרת, הפורמולה הצמחית מטפלת בבעייה מסויימת אך עשוייה להשאיר תופעוטת לוואי. יש להיוועץ עם המטפל האם אחד הצמחים או שילוב של כמה צמחים עשוי לגרום לירידה בליבידו ובהתאם לאבחנה שלך. במידת הצורך, יוכל המטפל להחליף אסטרטגיה או להחליף צמחים בפורמולה. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית