טיפול בטינטון באוזניים

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

01/05/2013 | 19:48 | מאת: ירון

האם קיים טיפול לטינטון באוזניים עם הוכחה להצלחה אני סובל מטינטון באוזן שמאל כתוצאה מדלקת אוזניים שהסתבכה אשמח לתשובתכם ירון

ירון שלום, קיים טיפול לטיניטוס. כמה זמן אתה סובל מהתופעה? קיימים מחקרים בתחום אך, לצערי, כמו בכל מקרה אחר ברפואה, לא ניתן להבטיח לך הצלחה כזו או אחרת. במידה ואכן תחליט לנסות את התחום, אנא פנה מטפל מוסמך המומחה בטיפול בדיקור וצמחי מרפא, אלו הן 2 הטכניקות בהן אני ממליץ הטיפול בבעייתך. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

02/05/2013 | 22:32 | מאת: ירון

רונן שלום, אני סובל מהתופעה בשבועיים האחרונים לאחר דלקת גרון ואוזניים כתוצאה מחיידק סטרפטוקוק איך ניתן להגיע אליך לאבחון וטיפול? תודה ירון

מנהל פורום רפואה סינית