ניקוי המעיים

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

01/03/2013 | 21:43 | מאת: שלום רב

שלום אני בת 30 בריאה אך לפעמים סובלת מנפיחות בבטן, עצירות, גזים.... כל בעיות המעיים הלא נעימות והשכיחות. שמעתי על שטיפת המעי הגס המכונה קולון הידרתרפיה ורציתי לשאול מס שאלות- 1- האם הניקוי הזה מסוכן או שאין בו חשש? 2- האם הוא אכן יעיל כמו שאומרים וטוב לבריאות? אם כן מדוע לא קים כחלק מטיפול שנותנות קופות החולים ואם רוצים לעבור ניקוי כזה אז רק דרך פרטי? 3- האם יש חשש שהמעיים יהיו עצלניות אחר כך ולא יתפקדו לבד? 4- האם שטיפת המעי הגס עלולה לפגוע בכמות החידקים הטובה במעי וכמו שהחידקים הרעים נשטפים ככה גם הטובים? אשמח בבקשה אם תענה על כל שאלה בנפרד כדי שאבין טוב יותר. תודה רבה מראש

שלום רב, לצערי, איני בקיא מספיק בשיטת ניקוי המעיים. למעשה, קיימים מטפלים בודדים בלבד המטפלים בשיטה זו. ממליץ לך ליצור קשר עם אחד כזה ולהפנות אליו השאלות. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית