עיניים

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

27/12/2012 | 19:44 | מאת: דנה

היי..רציתי לדעת האם הרפואה הסינית נותנת מענה גם לבעיות עיניים..בתקופה האחרונה אני סובלת מבעיות עיניים..כאב עיניים (ביחוד בבוקר כשאני קמה מהשינה), תחושה תמידית לא נעימה בעיניים, והגרוע מכל היא תחושת ההסתנוורות, סינוור קשה אפילו מאור המנורה..לפני כמה שנים הייתי אצל רופאת עיניים היא אמרה שיש לי אלרגיה (לא קשור לסינוור) נתנה טיפות לשבוע..וכמובן שזה חזר וחוזר וחוזר..אני אשמח לקבל תשובה חיובית בנדון..דנה

דנה שלום, באופן עקרוני, הרפואה הסינית יכולה לסייע גם בבעיות עיניים. אך לפני שתגשי למטפל ברפואה סינית, עליך לפנות לרופא עיניים לבדוק נושא הסינוור. לאחר שתהיה בידך האבחנה, תוכלי לקבל סיוע מהרפואה הסינית. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית