סבוריאה ואלופציה אראטה.

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

13/11/2012 | 16:52 | מאת: מאור

שלום,אני נער בן 17 שסובל מסבוריאה בגבות,ואלופציה אראטה (ככל הנראה) גם בגבות. ברצוני לדעת האם ישנם טיפולים סיניים(דיקור) לבעיות אלה?המקלות על הסימפטומים או מעלימות אותן לחלוטין,והאם יכול להיות קשר לחוסר איזון הורמונלי.אשמח לתשובה,תודה!

מאור שלום, הרפואה הסינית בהחלט יכולה לסייע לך בנושא תופעות העור שהזכרת. ממליץ לגשת למטפל מוסמך המומחה לבעיות עור ומטפל בדיקור ובצמחי מרפא (צמחי מרפא הם המפתח במקרים מסוג זה) לשם אבחנה וטיפול מתאימים. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית