שאלות

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

13/10/2012 | 13:52 | מאת: אלין

שלום לכם יש לי מספר שאלות אשמח לקבל תשובה 1. האם יש טיפול משלים שהוכח כעוצר נשירת שיער במסגרת הרפואה המשלימה בימינו? 2. האם יש טיפול להתקפי חרדה טיפול שהוא טבעי? 3. ברפואה סינית קיים טיפול לאיזון בלוטת התריס טיפול שהוכח כעוזר? מאוד אשמח לקבל תשובות.. רב תודות

אלין שלום, לא קיים טיפול ברפואה הסינית כעוצר נשירות שיער. הטיפול אומנם יכול לעכב נשירה אבל לא למנוע אותה. תוכלי בהחלט להעיזר ברפואה הסינית לבעיות החרדה. מהי הבעייה בבלוטת התריס? היפו/היפר? כמה זמן סובלת מהבעיה? בת כמה את? מצב רפואי? בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית