תסמינים של גיל מעבר

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

11/07/2012 | 10:43 | מאת: ג'ואל

אני בת 49 האם הרפואה האלטרנטיבית יכולה לעזור עם בתסמינים של גיל המעבר. איך? הרופא הסביר לי שאני עדיין לא שם כי עדיין מקבלת מחזור מדי פעם. הוא גם נתן לי גלולות בשם נובופאם אבל התסימינים כגון עייפות במשך רוב היום- כאבי שרירים ונפיחות בכמעט כל הגוף ובעיקר בגפיים לא נעלמו לגמרי תודה

ג'ואל שלום, הרפואה הסינית בהחלט עשוייה לסייע לך בתסמיני גיל המעבר. הטיפול מתבצע בעיקר באמצעות נטילת פורמולה צמחית, אך בנוסף גם טיפולי דיקור. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית