אסטמה, סטרואידים, סוכרת וכולסטרול

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

26/06/2012 | 03:49 | מאת: מיכל

שלום רב, אני בת 39 חולת אסטמה קשה מגיל 10, בשנים האחרונות ההתקפות שלי מתחילות מאלרגיה והופכות להתקפות קשות ולאישפוזים, כמובן שבמהלך האישפוז אני מקבלת סטרואידים, חמצן, אינהלציות ומגנזיום. לפני כשבועיים לאחר אישפוז נתגלה אצלי סוכרת ברמה של 125, נכון לאתמול 116. אני מאוד צמאה ומתפנה לנוחיות רבות - גם בלילה. מה לדעתך עלי לעשות?

מיכל שלום, לדעתי, כדאי לך לגשת למטפל מוסמך לשם איבחון מעמיק שבסופו יוכל לטפל בהתאם. להערכתי, הרפואה הסינית תוכל להטיב עם המצב בו את מצוייה.. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית