מיגרנות

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

20/06/2012 | 08:07 | מאת: מאיה אסייג

אני סובלת ממגרנות קשות מאוד, ניסתי בעבר את כל הכדורים הקיימים למגרנה, כולל טיפול מונע, הכדורים של הטיפול המונע לא התאימו לי, ניסיתי גם דיקור סיני וגם כדורים טיבעיים שהטיפול הזה גם לא צלח. האם יש טיפול חדש למגרנות? אמשח לשמוע. תודה

מאיה שלום, לא קיים "טיפול חדש" ברפואה סינית. האם ניסית טיפול בדיקור ו/או צמחי מרפא? במידה וכן, כמה טיפולים? הרפואה הסינית נחשבת למצויינת לבעייה זו. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית