what is it?

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

08/05/2012 | 13:12 | מאת: michal

שלום רב ד'ר השעה שבה יש לי בדרך כלל קיבה היא בבוקר אחרי הקפה של הבוקר. אם איני עושה קיבה בשעות אלו מכל סיבה שהיא אז אין כמעט סיכוי שאעשה בשעות אחרות במהלך היום ולכן היציאה הקרובה ביותר תהיה רק ביום שלמחרת. שאלתי היא- מדוע קורה שיש ימים שיש לי יציאה יום אחרי יום ואז פתאום ביום אחד אין לי יציאה למרות שיום קודם אכלתי ושתיתי כרגיל. האם זה דבר טבעי? בסדר? או שזה מעיד על עצירות קלה. מתסכל אותי לצאת לעבודה בימים שאני לא עושה בבוקר קיבה כי אז אני חשה כבדות וחוסר נוחות ועיפות במשך היום. ומה אוכל לעשות כדי להבטיח לעצמי יציאה בכל בוקר? תודה.

מיכל שלום, העובדה שלפעמים את מפספסת יציאה ביום הינה טיבעית ביותר ואל לך לדאוג בשל כך. לא מדובר בעצירות ולא אפילו באחת קלה. בכדי להבטיח יציאה יומית הקפידי על פעילות גופנית, העשרת התזונה בסיבים תזונתיים ובמידה וזה לא עובד, ניתן להשרות שני שזיפים מיובשים למשך הלילה, ולאכול אותם ולשתות המים שבהם הושרו, דבר ראשון על הבקור, על קיבה ריקה. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית