טסטוסטרון מעט נמוך

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

04/05/2012 | 18:58 | מאת: eee

שלום אני בן 50 בבדיקה נמצא טסטוסטורון טוטאל מעט נמוך 7.4 (הטווח 8.4-28) הבעיה-בעיות תפקוד מיני, בעיות זיקפה. אמרו לי שבראיה הסינית יש חסר יאנג בכליות האם זה נכון? כמה זמן צריך לטפל בצמחים כדי לאושש את הכליות? אני בריא תודה

שלום רב, בהתחשב בגילך, לרוב, מדובר אכן בחוסר יאנג בכליות, אם כי עלולות להיות סיבות אחרות, ולכן, יש לאבחן יותר לעומק וזאת בכדי לקבוע האבחנה המדוייקת. לא ניתן לומר מראש כמה זמן יש ליטול הפורמולה הצימחית. ישנם מספר פרמטרים המשפיעים על אורך הטיפול, ביניהם הגורם לתופעה, כמה זמן כבר אתה סובל מהבעייה, או יותר נכון, כמה זמן אתה סובל מהשורש (הגורם) שגרם לסימפטום (בעיות בתפרוד המיני) ועוד. מדובר לרוב בטיפול של בין חודש למספר חודשים. על מנת לאבחן ולטפל ביתר דיוק, יש לגשת למטפל מוסמך המומחה בטיפול בצמחי מרפא ודיקור. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית