אלרגיה

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

06/04/2012 | 13:15 | מאת: עדה

שלום, בשנים האחרונות מסתבר כי פתחתי אלרגיה לעדשים וחומוס. שעועית לבנה דווקא אין בעייה, רק עדשים וחומוס. יום לאחר אכילת עדשים או חומוס מופיעות לי נקודות קטנות אדומות באיזור כפות הרגליים והקרסול שמגרדות בטירוף. אני בת 40 ועד לפני כ- 5 שנים אכלתי חומוס ועדשים בלי שום בעייה. השאלה, האם ישנה אפשרות לצרוך את האינזים החסר לפירוק חומוס ועדשים? תודה רבה

עדה שלום, לא ידוע לי לגבי האינזים לצריכה שאת מתארת. אולי ניתן לשאול בפורום נטורופתיה. בכל אופן, ניתן לנסות לטפל באלרגיה גם באמצעות דיקור וצמחי מרפא, אך לשם כך עליך להפגש עם מטפל מוסמך אשר יאבחן הבעייה ויוכל להמליץ בהתאם. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית