stress

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

02/03/2012 | 21:02 | מאת: nlk

האם זה באמת נכון שמצב ריגשי ולחץ וסטרס ודאגות ומחשבות יכול לגרום לשינוייםבגוף כמו עצירות? אני סובלת לאחרונה מעצירות האם זה יכול להיות כתוצאה משינוים בחיי שעוברים עלי ומכניסים אותי ללחץ, סטרס ודאגות? האם באמת יש קשר בין הדברים וזאת לא סתם קלישאה? למשל פעם הייתי עושה יציאה בכל בוקר כמו שעון והיום אין מצב. יש לי גג 3 בשבוע וזה נורא מכביד עלי. ובכלל, איפה אוכל לקרוא על הנושא? אשמח לקבל לינק תודה

שלום רב, היום, גם הרפואה המערבית מסכימה, כפי שהרפואה המשלימה טוענת מאז ומתמיד, שיש קשר בלתי נפרד בין גוף והנפש. אין ספק שסטרס ודאגות, עשויים להביא לשינוי ביציאות. לא מכיר מאמרים ספציפיים בנושא אך מאמין שתמצאי לא מעט כאלה בחיפוש במנועי החיפוש. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית