מבולבלת

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

02/03/2012 | 14:08 | מאת: מבולבלת

שלום רב, אני מעונינת לבדוק האם יש לי רגישות ללקטוז ו/או לגלוטן מאחר ואני חשה לאחרונה נפיחות בבטן ואי נוחות. לעיתים יש גם כאב בבטן בזמן יציאה ואז זה מלווה גם בשלשול. מה עלי לבקש מהרופא? ולאיזה רופא עלי לגשת? האם רגישות לגלוקוז מתבצעת על ידי בדיקת דם ? כי הבנתי שיש גם בדיקת נשיפה? מה ההבדל בין הבדיקות? תודה

שלום רב, את הבדיקות שציינת ניתן לבקש מרופא המשפחה. לא מכיר בדיקת דם בנושא אלא העמסת סוכר. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית