עצירות

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

01/03/2012 | 13:58 | מאת: חלי

לאחר ירידה חדה במשקל בשל דיאטה לא בריאה ולא מאוזנת אני סובלת כרגע מעצירות ולכן יש לי רק כ- 2 יציאות בשבוע. לעומת פעם שהייתי עושה יציאה כל יום בבוקר- כמו שעון. 1- מה הסיבה לכך שאין לי כיום יציאות סדירות? כלומר? האם זה פעילות מעיים שהפכה ללא תקינה? לעצלנית? ואם כן למה- כלומר- מה המשמעות? 2- אם אחזור לאכול כמו שצריך האם המצב יחזור להיות כמו פעם? בת 27 בריאה בדרך כלל תודה

חלי שלום, אין ספק שהדיאטה הלא בריאה כהגדרתך עשויה להיות זו לגרמה או תרמה לנושא המדובר. תזונה נכונה וביצוע פעילות גופנית אמורים לטפל בבעייה. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית