פפריקה מתוקה

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

20/02/2012 | 11:59 | מאת: חן

היי אני מאוד אוהבת לאכול פפריקה מתוקה. לפעמים עד כדי כך שאני יכולה לאכול זאת בכפית. לפעמים אני מוסיפה כפית מלאה של פפריקה מתוקה ליוגורט ומערבבת- לי זה מאוד טעים, שאלותי הן: 1- מהם היתרונות התזונתיים של הפפריקה המתוקה? 2- האם הפפריקה שמוכרים לנו בחנויות בשקיות הסגורות הם באמת פפריקה מתוקה או שזה תערובת של כמה תבלינים? 3- האם הפפריקה מתוקה בצריכה גבוהה יכולה גם להזיק לי? 4- האם זה יכול לעשות לי ריח גוף לא נעים כמו למשל שעושה החילבה? תודה

שלום רב, ממליץ להפנות שאלתך לפורום נטורופתיה. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית