עיסוי רקמות כחלק מטיפול פסיכותרפיה

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

17/02/2012 | 17:24 | מאת: עומרי

שלום ותודה מראש לכם העוזרים חברה שלי הלכה לפסיכותרפיסת לטיפול וכחלק מהטיפול בוצע עיסוי רקמות שבו היא התבקשה להיות בערום חלקי תחתון בלבד במהלך הטיפול המטפל ביצע מגע ישיר בעכוז ואז ביקש ממנה להתהפך וכחלק מעיסוי הבטן הוא ביצע מגע גם בשדיים שלה ובשלב מסויים גם ניסה להוריד את התחתונים שלה חשוב לציין שמדובר בטיפול ראשון שלה ושהיא רוצה להתעסק בתחום והלכה למטפל כדי שיראה לה איך הדברים מתנהלים רציתי לשאול אם בדבר נורמלי בתחום של עיסוי הרקמות אותו מטפל למד ברידמן אוו שיש כאן עבירה של המטפל כי חברה שלי מרגישה פגועה ומנוצלת מינית אני צריך לפנות למשטרה?!

20/02/2012 | 16:46 | מאת: מטפל

לדעתי כדאי קודם כל לוודא לגבי התעודות, האם הוא פסיכוטרפיסט שלמד 5 שנים ברידמן? (אני אישית לא מאמין) במידה ולא אז בנוסף לחשד של הטרדה יש כאן גם הונאה ורמאות. בכל אופן - מה היה שם בטיפול רק היא והוא יודעים, עיסוי עכוז זה בסדר. מגע בשדיים והמשך הדברים שסיפרת - כמובן שזה לא אתי ולא אמור להתרחש בטיפול. מנגד, חשוב לציין שהכול שאלה לקונספט של הטיפול - אולי הוא שם יד על הריאות וביקש שתנשום או אולי הוא רק רצה להוריד את קו התחתונים ס"מ אחד כי היה צורך לטפל באזור. (לפי הסיפור אני אישית חושב שזה פסול והמטפל ביצע עבירה אתית אבל אני לא קובע)

מנהל פורום רפואה סינית