איך להפטר מגזים?

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

15/02/2012 | 19:51 | מאת: סובל מגזים

אהלן, אני בן 25, אני סובל מגזים, רובם עם ריח, בעיקר שמתי לב שזה קורה אחרי מוצרי חלב וקפה או בצק, אבל ממש לא רק. למשל, אין לי מושג מה אכלתי לפני שבוע, אבל כבר שבוע שלם הגזים לא נפסקים. כבר עשיתי בדיקות לחיידק הליקובקטר כמה פעמים בחיי והתוצאה תמיד הייתה שלילית. איך ניתן לטפל בזה באופן טבעי? תודה רבה

שלום רב, הטיפול ברפואה סינית מתבצע על ידי שינוי תזונתי ואורח חיים, טיפול בדיקור וצמחי מרפא. הטיפול נקבע לאחר בדיקה ואבחנה מתאימים המתבצעים על ידי מטפל מוסמך. ממליץ לפנות לאחד כזה לשם אבחנה וטיפול מתאימים. בברכה, רונן רוזנבלט ניר

מנהל פורום רפואה סינית