חוסר טעם בפה בעיקר מתוק

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

01/02/2012 | 11:33 | מאת: רמי

קראתי שהבעיה יכולה לנבוע מחולשה של הטחול האם דיקר סיני יכול לעזור וכמה טיפולים בדכ זה מצריך?צשצצצצצצצ

רמי שלום, אכן, כפי שקראת, ייתכן שמדובר בחולשת מערכת העיכול ובתוכה, הטחול בראייה הסינית. הטיפול מתבצע על ידי טיפולי דיקור, נטילת פורמולה צמחית ושינוי אורח חיים (שינוי תזונתי, אימון גופני וכו'). קשה לאמר מראש לכמה טיפולים תזדקק, הכל הוא פונקציה של גיל והכרוניקה של התופעה. ממליץ לגשת למטפל מוסמך לשם אבחנה וטיפול מתאימים. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית