ויטמין סי

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

29/01/2012 | 14:36 | מאת: oly

שלום נוטלת כבר למעלה משלושה חודשים וימטין סי +פקעת ורדים של סולגר על מנת לטפל בפצעונים. ראיתי שהוימין עוזר גם לחיסון מערכת החיסונית. שאלתי האם עליי להמשיך ליטול או צריך בהפוגה? דרך אגב אני גם נוטלת יום יום אלספה(300 מ"ג של אומגה 3) על קיבה ריקה בשעות הבוקר . תודה אולי

שלום רב, לצערי העלאת שאלתך בפורום לא מתאים. אנא בחרי פורום מתאים יותר למענה. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

31/01/2012 | 08:39 | מאת: צוות סולגאר

אולי שלום, ויטמין C - ממתן את נזקי הרדיקליים החופשיים בעור , עוזר ליצירת קולגן ותומך במבנה העור ובשלמותו . כמובן גם מחזק את מערכת החיסון. מאחר ואינו נאגר בגוף אין הגבלה של זמן הנטילה. יש לציין שקיימות פורמולות המיועדות לטיפול בפצעונים. נשמח אם תפני אלינו לקו ההדרכה לקבל ייעוץ מתאים וטיפול יעיל בבעית הפצעונים. תודה, גיל יצחק נטורופתית מחלקת הדרכה סולגאר-סופהרב טלפון :1800-350-333

מנהל פורום רפואה סינית