צמחי מרפא

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

23/01/2012 | 22:42 | מאת: רון

התחלתי לקחת צמחי מרפא המורכבת מרוזמרין וכל היתר על מנת להזרים דם לכיוון הראש טיפול בשיער העניין הוא שאני מרגיש מין תזוזות בחלק האחורי של הראש איפה שהעצם העגולה וגם פתאום יש לי הרגשה שהיא ממש גדלה וניהייתה בלוטה הייתי אצל רופא והוא אמר שזה עצם שיש לכולם למרות שלי יש הרגשה שהיא גדלה ובדיוק באזור הזה כל הזמן אני מרגיש תזוזות כאלו כמו סחוס שנמשך כזה אולי זה הרקמות לא יודע גם כשהפסקתי עם התרופה עדיין יש את הקנקים האלו אבל פחות אז מה זה?

רון שלום, מאוד קשה להתייחס לשאלתך רק על סמך המידע המאוד מועט שפירטת. אנא פרט קצת יותר המקרה. האם אובחנת אצל מטפל? האם נכתבה לך פורמולה בהתאמה אישית או שמא רכשת מוצר OTC? האם יצאת קשר עם המטפל? בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית