טיפול באוסטופורוזיס שלא בתרופות קונבנציונליות

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

15/12/2011 | 18:29 | מאת: יונה

שלום רב, אני בת 56 בריאה בד"כ למעט בקע סרעפתי ו - 3 פריצות דיסק בגב תחתון, ולא נוטלת תרופות. לאחרונה אובחן לי אוסטופורוזיס באגן ברמה של 2.5- ובעמוד שדרה ברמה של 1.9-. הבנתי מהרופא שעלי לקחת תרופות "לפחות למשך שנה ואחר כך נראה" שאלתי אליכם: האם יש פתרונות שהרפואה הסינית יכולה להציע חוץ מהתרופות הקונבנציונליות עם השפעות הלוואי שלהן? רוב תודות.

יונה שלום, הטיפול באוסטאופרוזיס הינו מניעתי וטיפולי. עם זאת, שום מטפל ברפואה סינית לא יוכל להורות לך להפסיק נטילת התרופות שנתן לך הרופא המטפל. כלומר, הטיפול ברפואה הסינית יהיה חייב להיות במקביל לטפול התרופתי. הטיפול מתבצע באמצעות דיקור ובעיקר נטילת פורמולה צמחית. ממליץ לגשת למטפל מוסמך המומחה בטיפול בצמחים ודיקור לשם אבחנה וטיפול מתאים. בברכה, רונן רוזנבלט ניר

מנהל פורום רפואה סינית