חוסר הצלחה בטיפול בבלפריטיס ויובש ברפואה סינית

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

31/10/2011 | 17:03 | מאת: רמי

שלום רב מזה כשנה וחצי סובל מבלפריטיס ויובש בעינים טופלתי על ידי מטפל הטוען שיש לו הצלחה ברפואת עינים סינית וצמחי מרפא,למעט הקלה ארעית פה ושם של שעה עד שעתיים תחושת היובש נשארה,האם ניתן לציין שלרפואה הסינית אין למעשה כלים משמעותיים לשיפור משמעותי ביובש בעינים? אגב עשיתי המון טיפולי דיקור ולמעט הקלה לחצי שעה דבר לא השתנה האם יש כיום כמוסות הנתנות לבליעה לשיפור יובש בעין לזמן ארוך מהרגיל? כמו כן סובל מכאב בכף רגל שמאל וימין-קשת גבוהה ודורבן ניצני דורבן האם לרפואה הסינית פתרון לכך?

שלום רב, כפי שכבר המלצתי בעבר, טיפול בבעייה שהזכרת, חייב לכלול נטילת פורמולה צמחית, ולדעתי, טיפול בדיקור בלבד, לא יוכל להביא להטבה המיוחלת.עם זאת, איני יכול להבטיח לך הצלחה אבסולוטית באמצעות הרפואה הסינית לבעייה זו כפי שאיני יכול להבטיח לכל בעייה אחרת. לגבי כאבים בכפות הרגליים, יש לוודא מאיזה מקור מגיעים. לרוב דיקור עשוי לסייע, לעיתים, בהתאם לאטיולוגיה ולאבחנה, יש ליטול צמחים גם כן. דורבן בהחלט עשוי להיעלם רק באמצעות טיפולי דיקור. בברכה, רונן רוזנבלט

מנהל פורום רפואה סינית