יבלות ויראליות-גבשושיות בפנים

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

01/11/2006 | 21:45 | מאת: מנשה

אני סובל מזה מספר חודשים מיבלות ויראליות-גבשושיות שמתפשטות על פני ומוחרפות אחרי גילוח. רופאי העור שטיפלו בי נתנו לי משחה בשם אלדרה (יקרה, אינה בסל הבריאות), אך ללא תוצאות חיוביות. לאחרונה, רופא העור הציע לי לשלב עימה רקוטן, למרות שלא מדובר באקנה, אך אני חושש, מה גם והוא אינו אופטימי בדבר סיכויי התרופה הזו לגבי. שאלתי היא: האם יש לרפואה הסינית פתרון לצרתי זאת?

02/11/2006 | 15:56 | מאת: אבישי ימין

שלום מנשה הרפואה הסינית בהחלט יכולה להוות פתרון הולם למצב של יבלות ויראליות ובעיות עוריות בכלל. ברפואה הסינית נעשה שימוש בדיקור ובצמחי מרפא כשלצמחי מרפא החשיבות העקרית בטיפול בבעיות עוריות ואכן בסין נעשה שימוש בצמחי מרפא לבד בטיפול בבעיות עוריות למרות ששילוב של שתי השיטות רק יעלה את אחוזי ההחלמה. משך הטיפול תלוי בחומרת ומשך זמן המחלה.להערכתי בין שלושה שבועות לחודשיים. בברכה ימין אבישי

02/11/2006 | 16:12 | מאת: אבישי ימין

אגב, וודאי ניסית אבל לא יזיק לשאול: אולי תנסה להחליף את סוג קצף\קרם הגילוח או לנסות לעבור למכונה חשמלית

מנהל פורום רפואה סינית