צרידות

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

20/08/2011 | 09:50 | מאת: דנה

שלום רב אני בת 43 בריאה בדרך כלל לאחרונה היה לי כאב גרון ועכשיו הוא עבר אך אינני יכולה לדבר מרגישה שיש לי הרבה ליחה.. אודה לכם אם תייעצו לי בדרך טבעית לטפל בזה גירגרתי עם דבש ועם מלח לימון ... לא עזר

דנה שלום, ישנן דרכים שונות לטיפול בצרידות ו.או טפול בליחה, וזאת כמובן, בהתאם לאטיולגיה. לשם אבחנה מדוייקת, יש צורך בבדיקה ותשאול מעמיק ע"י מטפל מוסמך. במידה וממשיך, ממליץ לפנות למטפל מוסמך המטפל בדיקור וצמחי מרפא לשם אבחנה וטפול מתאימים. בברכה, רונן רוזנבלט במידה וממשיך

מנהל פורום רפואה סינית