חורים באוזניים

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

14/08/2011 | 21:02 | מאת: אמא

שלום רב, האם למקום של החורים באוזניים יש חשיבות ברפואה הסינית?(אני לא מומחית אבל כמעט בטוחה שיש השפעה כמו בכל הנקודות בגוף) איפה אתם ממליצים לדקור את האוזניים (לעשות חורים..)כדי שלא יהיו השפעות לא רצויות על הבריאות לפי הרפואה הסינית? תודה רבה.

שלום רב, אכן כך. כמעט כל נקודה באוזן שתוכלי לנקב, תפגע או תגרום לאי איזון לאיזשהו חלק מסויים בגוף. בברכה, רונן רוזנבלט

16/08/2011 | 00:16 | מאת: יובל

איפה כדאי לעשות חורים באוזניים? יש מקום מסויים באוזן? ואיפה אפשר לעשות את זה בארץ? [בשיטת דיקור סינית]

מנהל פורום רפואה סינית