פיברומאלגיה דלקת פרקים פסוריאזיס

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

24/07/2011 | 11:05 | מאת: אור

ברצוני לשאול אני חולת פירבומיאלגיה, דלקת פרקים ופסוריאזיס, אני מקבלת טיפול של exel לפיברומיאלגיה שעוזרת חלקית לכאב , לתשישות לא עוזרת, לגבי דלקת פרקים הומלץ לי לקחת זריקות ביולוגיות , אני לא מוכנה לקחת. בנוסף יש לי גם פצעי בגרות, אני ממש מרגישה חוסר איזון אני בת 45. שמעתי שתזונה נכונה יכולה לעזור ולהוריד רת רמת הדלקת רציתי לשאול מה הטיפול ברפואה הסינית , אני ממש מיואשת

אור שלום, מתיאורך בהחלט ניתן להסיק כי את סובלת מחוסר איזון בגופך. הטפול ברפואה סינית עשוי לשפר ממשית סימפטומים רבים מאלה שציינת. הטפול כולל טיפולי דיקור, נטילת פורמולה צמחית ושינוי אורח חיים (בתוכו נכלל שינוי תזונתי). ממליץ בחום לגשת למטפל מוסמך המומחה בטפול בדיקור וצמחי מרפא לשם אבחנה פרטנית וטפול מתאים. בברכה, רונן רוזנבלט

מנהל פורום רפואה סינית