אלרגיה בהריון

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

02/07/2011 | 15:16 | מאת: עידית

שלום רב אני סובלת מספר שנים מאלרגיה קשה לאבק. בשנה האחרונה טופלתי בדיקות ובצמחים סיניים- דבר שממש עזר לי באופן כמעט מיידי. אני בשבוע ה- 14 בהריוני, התייעצתי עם מטפל לגבי המשך צריכת צמחים שלקחתי בתקופת ההריון אשר אמר שאין שום בעיה ואין סיכון בכך. השתמשתי בצמחים כשבועיים ולאחר מכן החלטתי לבדוק בעצמי את הצמחים הניתנים לי והתאמתן להריון. מצאתי מאמרים באינטרנט כמעט על כל אחד מהרכיבים שאסור לצרוך אותם בהריון. המטפל שלי אינו בארץ בחודש האחרון וכל מטפל מסרב לתת לי חוו"ד על הצמחים הנ"ל. להלן חלק מהרשימה של הצמחים: Xin yi hua, Chai hu, Huang qin,Bai zhi, Lian qiao, Cang er zi המינונים 10-15 גרם אני לוקחת 2 כפיות פעמיים ביום האם בטוח להמשיך לצרוך את הצמחים הנ"ל בהריון? האלרגיות חזרו בגדול ואני ממש נואשת תודה 10 Chan tui 18 Ju hua 10

03/07/2011 | 14:11 | מאת: עידית

דרך אגב, האלרגיה היא לאבק

שלום רב, איני מטפל בנשים בהריון. עם זאת, חלק מהצמחים שציינת בהחלט אינם מתאימים לטפול בזמן הריון. במהלך ההריון תוכלי להמשיך בטפול הדיקור לפי המלצת המטפל. בברכה, רונן רוזנבלט

מנהל פורום רפואה סינית