קוצר נשימה קשה

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

10/05/2011 | 17:02 | מאת: שירה

שלום רב, לפני כמה שנים התחלתי לסבול מהתקפים של קוצר נשימה. בהתקף האחרון שהיה לפני כחודשיים הגעתי למיון וקיבלתי סטרואידים, אנטיביוטיקה ואינהלציות. חזרתי הביתה והמשכתי את הטיפול אך לא עזר ושוב היה לי התקף. שוב קיבלתי סטרואידים... לפני כמה ימים התחיל לי כאב גרון מאוד חזק וקיבלתי ליטול פעמיים ביום אנטיביוטיקה. היום, יומיים אחרי הכאב גרון נעלם אך יש לי בעיות קשות בנשימה. אחרי האינהלציה אני מרגישה יותר טוב אבל עדיין "מצפצפת". בעוד חודש אני מתחתנת ואני מפחדת שאני אסבול מהקוצר נשימה ביום החתונה. האם הרפואה הסינית יכולה לעזור לי והאם אוכל למצוא מטפל שיקבל אותי כבר מחר, אני במצב איום, הליכה של כמה צעדים ואני מתחילה להתנשף בחוזקה. אשמח לתגובה

שירה שלום, אני בהחלט סבור שהרפואה הסינית תוכל לסייע לך. עליךלגשת למטפל מוסמך המומחה בטפול בדיקור וצמחי מרפא לשם אבחנה וטיפול מתאימים. בברכה, רונן רוזנבלט

מנהל פורום רפואה סינית