דיקור אחרי הזרעה....?

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

12/03/2011 | 00:06 | מאת: מיקה

בדצמבר האחרון הסתבר לי כי הFSH - 18.9 לטובת הורדתו ותמונת מצב טובה יותר פניתי לדיקור וצמחי מרפא (מעגלים). אחרי תקופה רדומה בחלקה ומדשדשת בחלקה..נמצא זקיק 19.5 ורירית 8.7. לאור פרוטוקול ל IVF שמתחיל באפריל החלטנו על הזרעה הפעם. שאלה: האם יהיה נכון להמשיך בדיקור אחרי ההזרעה? מה מקובל? המטפל ביקש להפסיק אך הבנתי כי לא מקובל בשליש הראשון..? יש לי תור ליום שני הקרוב לבטל? המשך סופ"ש מהנה מיקה

מיקה שלום, לצערי, איני יכול לעזור לך בשאלתך משום שאיני מטפל בפריון ואיני בקיא בפרוטוקולים. בהנחה שהמטפל שלך מומחה בפריון, הייתי ממליץ לך להמשיך לפי המלצתו. נסי לחפש פורום רפואה סינית ופריון במידה וקיים, שם יוכלו לעזור לך הרבה יותר. בהצלחה, רונן רוזנבלט

מנהל פורום רפואה סינית