קור עז בזמן דיקור

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

25/02/2011 | 13:56 | מאת: קר

הלכתי למטפלת במחטים יפניות כדי להתחזק. (אני מרגישה עיפות) מיד כאשר התחלתי את הדיקור (פעמיים) התחלתי לרעוד מקור - מיד כשהוסרו המחטים חזר להיות לי חם. המטפלת אמרה לי שיש כאלה שזו התגובה שלהם וזה בסדר. מדוע זה קורה?

שלום רב, לא ידוע לי באיזה נקודות השתמשה המדקרת ולכן קשה לי לאבחן הפתולוגיה שאת מתארת. עם זאת, קור במהלך הדיקור אינו נראה לי כסימפטום חיובי ולדעתי נקודות הדיקור שהשתמשה המטפלת, לא מתאימות לך. נושא עייפות לאחר טיפול הינו נושא ידוע ומורה על תהליך המתבצע בגופך בעקבות הדיקור. אין מדובר בסימפטום שלילי. בברכה, רונן רוזנבלט

09/03/2011 | 16:13 | מאת: מטפלת

באופן טבעי בזמן טיפול, גם אם היית שוכבת בחדר מחומם ללא שמיכה וחלק מגופך היה חשוף היית חשה בקור עז

מנהל פורום רפואה סינית