הפרעות קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

17/02/2011 | 09:46 | מאת: דניאלה

שלום.. אני בחורה בת 20 שלא אובחנה כסובלת מבעיות קשב וריכוז בתור ילדה. אף פעם לא הייתה לי בעיה בלימודים או עיסוקים אחרים... בתיכון הפסקתי ללמוד מכל מיני סיבות אישיות והיום אני משלימה בגרויות פסיכומטרי וכו'.. מאוד קשה לי להתרכז, לשבת הרבה זמן, לקרוא טקסטים שלמים (גם עיתונים וספרים) ולפעמים אני יכולה להיות בתוך סיטואציה של שיחה ולהיות מנותקת לגמרי (זה תמיד היה לי) אין לי בעיה בהבנה, אך המכשול הזה של חוסר הריכוז תוקע אותי... האם יש צמחי מרפא או פורמולות שיכולות לעזור? אני מאוד לא רוצה להתחיל עם רטלין...

דניאלה שלום, בהחלט ניתן לעזור לבעייה המתוארת בעזרת פורמולה ובעזרת דיקור. לא מדובר בפורמולה אמפירית, כלומר, אחת שתעזור לכולם לאותה הבעייה אלא באחת שחייבת להיות מותאמת לך אישית. על כן, ממליץ לך למצוא מטפל מוסמך המטפל בדיקור וצמחי מרפא אשר יוכל לאבחן בדיוק את מקור הבעייה ולהתאים לה הטיפול המתאים ביותר. בברכה, רונן רוזנבלט

מנהל פורום רפואה סינית