שלום , כשאין שמש אני לא מרגיש טוב

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

01/02/2011 | 19:55 | מאת: שמש

וזה לא קשור לאור או למצב רוח ירוד בגלל חושך.. פשוט צריך ממש את השמש על הגוף שלי (פנים, חזה, צוואר, ידיים רגליים) למשך 20 דקות ביום ורק אז מרגיש בסדר.. אם אין שמש מספר ימים הגוף נהיה קשה, ישנם כאבים ,סחרחורות, קליקים כואבים, התכווצויות. זרמים בגוף והרגשה רעה ולא נעימה. וכמו כן מתחיל להיות סגול מתחת לעיניים וחוסר שקט. רק החשיפה לשמש כ 20 דקות ,חצי שעה . פותרת את כל זה. ונותנת תחושת רווחה למשהו כמו יומיים וישנה הקלה גדולה. בזמן החשיפה השרירים דופקים עד שהם נרגעים וזה כנראה תהליך הריפוי של השמש.. חייב לדעת למה זה. ואיך אפשר לדמות את זה כשאין שמש. עליי לציין שזה לא קשור לויטמין D כיוון שלא חסר ולוקח כל יום 1500 יח"ד בטיפות. כשיש חשיפה לשמש הריפוי הזה הוא מיידי תוך 20 דקות עד חצי שעה.

שלום רב, לצערי, איני יכול לסייע לך בנושא. בברכה, רונן רוזנבלט

02/02/2011 | 02:27 | מאת: שמש

אנרגיה/כח משהו?

מנהל פורום רפואה סינית