רפואה סינית לטיפול במצבי דלקות עינים עקשניות

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

04/01/2011 | 12:37 | מאת: אייריס

שלום רב עד כמה יש יכולת לרפואה הסינית בנטרול,ושיפור מצבים דלקתיים כולל יובש מציק בעינים? בעלי סובל מבלפריטס בעינים,כשנה טופל בקופת חולים על ידי מדקר 2 דיקורים ללא שיפור,פרטי5 טיפולים כנ"ל,ועוד מדקר כנ"ל,האם זה אומר שהדיקור חסר אונים במצב כזה? האם אתם מכירים מטפל מומחה בתחום דלקות עינים כרוניות,שמומלץ לפנות אליו?

איריס שלום, לדעתי, דיקור בלבד אינו מספיק בטיפול בבעיה המתוארת וכי יש צורך בנטילת פורמולה צמחית. האם בעלך טופל גם בפורמולה על ידי אותם מטפלים? אני בהחלט סבור שניתן לעזור לבעייה שתיארת, כמובן, כפי שציינתי, בשילוב הפורמולה הצמחית לטפולי הדיקור. אורך הטיפול משתנה בהתאם לכרוניות המחלה. איני מכיר מטפל המומחה לבעייה הספציפית. ממליץ לגשת למטפל מוסמך בדיקור וצמחי מרפא לשם אבחנה וטיפול מתאימים. בברכה, רונן רוזנבלט

מנהל פורום רפואה סינית