עייפות במיתרי הקול ואיבוד הקול

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

27/12/2010 | 00:19 | מאת: רונן

שלום רב ותודה מראש על הזמן שלכם. אני בן 29 וסובל מבעיה מאוד מציקב במיתרי הקולל שהחמירה בזמן האחרון, מרגיש עייפות תמידי במיתרי הקול, קשה לי לדבר וכשאני לא נזהר הקול נעלם, אני כרגע לא במצב לעשות אבחון וטיפול מסודר עקב סיבות אישיות, הבעיה הזאת מאוד מציקה לי בחיים וסוכריות למציצה למינהן עוזרות חלקי מאוד, רק HOMEOBOX תרופה הומאופתית מורדנית שקצת עוזר אבל גם חלקי מאוד, יש משהו שאני יכול להוסיף לחזר את מיתרי הקול?משהו טבעי? אולי תוסף מזון? אני כרגע שם טיפות אורגנו בכפית דבש ואוכל את זה, זה שורף לי רצח בגרון לכמה דקות אבל לא מרגיש שזה ממש עוזר, כי הבעיה זה ממש במיתרים ולא נראת לי קשורה לבקטריות וחיידקים, בבקשה תעזרו עם עם הנסיון שלכם, הבעיה הזאת ממש ממררת לי את החיים, תודה

רונן שלום, לצערי, לא אוכל להמליץ לך על תרופת פלא שתעזור. לדעתי, יש להיוועץ עם אא"ג בטרם פנייתך לרפואה המשלימה וזאת משום התופעה שאינה מאפיינת את גילך ועל כן יש לאבחנה לעומק. רק לאחר בדיקת הרופא, תוכל לגשת למטפל ברפואה סינית, עם ממצאי הרופא ואז, גם אותו מטפל יבצע אבחון מעמיק שבסופו יוכל לדעת ממה אתה סובל ע"פ הראייה הסינית, ויטפל בך בהתאם (הטיפול יכלול דיקור וצמחי מרפא). בברכה, רונן רוזנבלט

מנהל פורום רפואה סינית