איזון הורמון

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

15/11/2010 | 13:08 | מאת: א'

שלום איך ניתן לטפל ברפואה סינית ברמות גבוהות של ההורמון (15.44)ANDROSTENEDIONE? האם ההורמון מעורר פצעוניים לא רצויים באוזר הפנים והכתפיים וגם לשיעור יתר?יש לציין שרמות ההרומנים ובדיקות דם אחרים תקינה לחלוטין. האם לאחר לידה רמתו יכולה להתאזן כמו שרופאים טוענים מה משך הזמן של הטיפול הממולץ?? תודה א'

שלום רב, הטפול ברפואה הסינית אינו ספציפי לטפול בהורמון אלא כולל ומשלים למצב הכללי של הגוף, סימפטומים (שעשויים להופיע בשל רמות ההורמון הגבוהות וכו). כלומר, הטפול הוא באי איזון שנגרם בגוף. על ידי הטפול באי איזון, יתכן, וסביר להניח שגם רמות ההורמון ירדו ויחזרו לנומל. בברכה, רונן רוזנבלט

07/12/2010 | 10:41 | מאת: א'

מנהל פורום רפואה סינית